موز برزیلی
Original price was: ریال60.000.ریال49.900Current price is: ریال49.900.
- بازارهای تازه ارگانیک
- تحویل فوری
- حمل و نقل ویژه میوه
1000 در انبار
موز، منبع اصلی نشاسته برای مردم بسیاری در نواحی گرمسیری است. بسته به مقدار باردهی و رسیده بودن موز، مزه گوشت موز میتواند مزههای متفاوتی شبیه نشاسته تا مزهٔ شیرین داشته باشد و بافت آن هم ممکن است سفت تا خمیری مانند باشد. هم پوست موز و هم بخش درونی آن را میتوان خام یا پخته مصرف نمود. بوی موز تازه به خاطر ایزوآمیل استات است که با نام «روغن موز» هم شناخته میشود. ایزوآمیل استات به همراه چندین ترکیب دیگر مانند بوتیل استات و ایزوبوتیل استات از عوامل مهم طعم موز است.
در مرحله رسیدن، موز، گاز اتیلن تولید میکند که به عنوان هورمون گیاهی عمل کرده و بهطور غیرمستقیم در مزه موز اثر میگذارد. اتیلن، با تحریک آنزیم آمیلاز، نشاسته را به شکر تجزیه میکند. موز کمتر رسیده و سبز، نشاسته بیشتر و در نتیجه مزه شبیهتری به نشاسته دارد. از سوی دیگر، موز زرد با توجه به داشتن میزان قند بیشتر، مزه شیرینتری دارد. علاوه بر این، اتیلن نشانگر تولید پکتیناز است. پکتیناز آنزیمی است که پکتین موجود بین سلولهای موز را تجزیه کرده و موجب میشود تا موز به هنگام رسیدن نرم شود.
درباره این کالا
همه موزهایی که امروزه بهطور گسترده کشت میشوند از دو گونه موز وحشی Musa acuminata’ و ‘Musa balbisiana نشأت گرفتهاند. در حالی که موزهای وحشی اصلی حاوی بذرهای درشت بودند، ارقام دیپلوئید یا پلیپلوئید با دانههای ریز یا هیبریدهای سهگانهٔ بیدانه برای مصرف انسان ترجیح داده میشوند.اینها بهصورت غیرجنسی از شاخهها منتشر میشوند. این گیاه قادر به تولید همزمان دو شاخه است؛ یک بزرگتر برای باردهی فوری و یک «مکنده» یا «پیرو» کوچکتر برای تولید میوه در ۶ تا ۸ ماه آینده.
بهعنوان یک محصول غیرفصلی، موز در تمام طول سال در دسترس است.
وزن | 1 کیلوگرم |
---|---|
ابعاد | 12 × 5,3 × 3 سانتیمتر |
رنگ بندی | Yellow |
اندازه | Large, Medium |
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.